رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا همایی نژاد به سمت "رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا" دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر امیررضا شاهانی، رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات دکتر علی اصغر جعفری (رئیس سابق دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا)، طی حکم مورخ 1402/11/30، دکترمحمد رضا همایی نژاد را به سمت «رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا» دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم آمده است: «امید است ان شاءالله در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با همکاری سایر مسئولان ذیربط در جهت پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید».

از مهمترین سوابق دکتر همایی نژاد میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- بیش از 10 سال همکاری با فارغ التحصیلان دانشگاههای مختلف به منظور راه اندازی شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ های فناوری
- و مدیر گروه طراحی کاربردی در دانشگاه

پایان خبر/
تاریخ:
1402/12/02
تعداد بازدید:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.