برگزاری چهارمین کنفرانس حقوق ساخت در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در پی برگزاری سه دوره موفق کنفرانس حقوق ساخت در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و استقبال مشتاقان این حوزه، چهارمین دوره این رویداد علمی به حول و قوه الهی و همکاری همه عزیزان در تاریخ 11 و 12 بهمن ماه 1402 در دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین برگزار خواهد شد. هدف اصلی از برگزاری کنفرانس های حقوق ساخت توسعه این مفهوم در کشور و ایجاد پایگاهی به منظور همکاری موثر حقوقدانان و مهندسان به منظور اعتلای حقوق مهندسی می باشد. این کنفرانس با داشتن نمایه ISC میزبان مقالات علمی متخصصان این حوزه در چهار سرفصل قوانین و مقررات، قراردادها و تعهدات، حل و فصل اختلافات و رویکرد حقوقی فناوری های نوین در صنعت ساخت خواهد بود. تمرکز اصلی در این دوره از کنفرانس بر اسناد قراردادی با تاکید بر شرایط عمومی قراردادهای همسان بوده و عمده سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی حول این موضوع توسعه داده خواهد شد.

امیدواریم میزبان شایسته ای برای شما علاقه مندان به مباحث حقوق ساخت در کنفرانس چهارم باشیم.

1402/10/03