پیام تبریک رئیس دانشگاه بابت ولادت امیرالمومنین
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر امیررضا شاهانی به مناسبت روز ولادت حضرت امیرالمومنین علیه السلام و روز پدر پیام تبریکی به شرح ذیل صادر نمود:

با سلام خدمت همه همکاران گرانقدر؛ اساتید گرامی، کارکنان محترم و دانشجویان عزیز، میلاد فرخنده مولا امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب علیه السلام را تبریک عرض می کنم. امیرالمؤمنین علی جامع علم و اخلاق و فضائل و بهترین الگو برای همه ما و علی الخصوص دانشگاهیان می باشند. همان کسی که:

1. در ایمان به خدا و رسولش از همه سبقت گرفت.
2. در تفکر و تعقل در آفرینش آسمانها و زمین آنچنان بود که خدایش در قرآن او را ستود.
3. در بندگی خدا عابدترین بود.
4. در علم همچون کوهی بلند بود که چشمه های سیل آسای آن همه دانش پژوهان همه تاریخ را سیراب می کند و کسی به بلندای آن توان نزدیک شدن ندارد.
5. هم او بود که به ما یاد داد که قرآن مبدا و ابتدا و انتهای علم است و اساس دین خدا علم است.
6. در جهاد بر علیه کافران و منافقان استوار ترین بود و در برابر سختی و گرسنگی صبور بود.
7. شیر میدانهای سخت جهاد در راه خدا در عرصه های جنگ سخت و جهاد تبیین بود با این حال در مواضع صبر در برابر نفاق صبورترین بود.
8. به حال مردم و بخصوص مستمندان اهتمام داشت و نسبت به آنها عطوفت و مهربان بود.

روز میلاد علی علیه‌السلام به واقع روز مرد است. من این روز را به همه عزیزان تبریک عرض نموده و یاد مردان مرد، شهدای بزرگوار را هم در این روزهای عزیز گرامی می دارم.

یا رب به علی بن ابیطالب و آل
آن شیر خداوند جهان جل جلال