بازدید وزیر دفاع و سفیر عربستان به همراه رئیس سازمان جعرافیایی از غرفه دانشگاه در نمایشگاه بین المللی ایران ژئو

بازدید وزیر دفاع و سفیر عربستان به همراه رئیس سازمان جعرافیایی از غرفه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در نمایشگاه بین المللی ایران ژئو

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ نمایشگاه بین المللی ایران ژئو در محل نمایشگاه بین المللی تهران از تاریخ 2 الی 5 دی ماه سال 1402 برگزار شد. این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رویداد فناورانه مهندسی نقشه برداری و ژئوماتیک محسوب می شود. دانشکده مهندسی نقشه برداری در این غرفه اقدام به ارائه نتایج 10سامانه تولید شده در پروژه های پژوهشی و فناورانه نمود. این سامانه ها شامل سامانه هوشمند راه گذرهای ریلی و آبی، سامانه مکان یابی و تخصیص فضاهای آموزشی، واقعیت افزوده بافت آگاه شرکت گاز، سامانه شناسایی سیلاب، سامانه تعیین سطح زیرکشت و تشخیص محصولات کشاورزی، سامانه اطلاعات مکانی سازمان حفاظت محیط زیست، سامانه تولید ابر نقطه سه بعدی برای ربات نقشه بردار، سامانه پایش ماهواره ای پوسته زمین، سامانه ردیابی تماس برای کنترل شیوع بیماری کرونا و سامانه کالیبراسیون رادیومتریک تصاویر ماهواره ای و پهپاد چند سنجنده ای می باشند. در این نمایشگاه امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع، سردار سرتیپ فرحی جانشین وزیر دفاع، امیر سرتیپ فخری رییس سازمان جغرافیایی و عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان، مدیران ارشد دستگاههای اجرایی کشور، پژوهشگران و فناوران حوزه مهندسی ژئوماتیک از سامانه های توسعه داده شده در دانشکده مهندسی نقشه برداری بازدید نمودند. لازم به توضیح است که 40 نفر از دانشجویان دانشکده از این نمایشگاه بازدید نمودند. غرفه دانشگاه به عنوان غرفه برتر در عفاف و حجاب انتخاب شد.

1402/10/06
1910