جلسه مشاوره، بهداشت، سلامت و سبک زندگی در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تشکیل شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ نشست صمیمی با دکتر ابراهیم نعیمی، مدیرکل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر شاهانی رئیس دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 23 آبان ماه از ساعت 8 الی 12 در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تشکیل شد.

در این جلسه دکتر رمضانیان معاون فرهنگی و دانشجویی و دکتر مقیمی مدیر مرکز بهداشت، مشاوره و سبک زندگی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به بیان اهداف، عملکرد و برنامه های حوزه سلامت جسم و روان پرداختند. همچنین همکاران مرکز و همیاران سلامت جسم و روان نظرات، چالش ها و برنامه های آتی خود را بیان نمودند.
سپس اهم نکات و برنامه های مطروحه به سمع و نظر اعضای محترم شورای سلامت دانشگاه رسانده و تصمیمات لازم اخذ شد.

1402/08/24
1926