سی‌ وششمین جلسه شورای ساماندهی و گسترش مساجد تهران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ سی‌ وششمین جلسه شورای ساماندهی و گسترش مساجد تهران به ریاست دکتر علیرضا زاکانی شهردار تهران و اعضای این شورا و دکتر امیررضا شاهانی رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و مهندس مهدی لبافی مدیر امور فنی و عمرانی دانشگاه، عصر سه‌شنبه 16 آبان در محل ساختمان شهرداری تهران برگزار شد.
در این جلسه طرح ساخت مسجد پردیس شهید رضایی نژاد به عنوان مسجدی با کارکرد دانشگاهی و محلی به عنوان قطب عبادی، فرهنگی و اجتماعی در شرق تهران و منطقه 4 مطرح گردید.
در این جلسه دکتر امیررضا شاهانی ضمن ارائه طرح جامع تجمیع دانشگاه در پردیس شهید رضایی نژاد که از معیارهای معماری ایرانی اسلامی استفاده می گردد، لزوم ساخت مسجد دانشگاه به عنوان پایگاه و پل ارتباطی بین دانشگاه و مردم منطقه و نقطه ثقل توسعه فرهنگی و اجتماعی منطقه به تبیین موضوع پرداختند.
در پایان شهردار تهران و دبیر شورای ساماندهی مساجد شهر تهران ضمن حمایت از طرح دانشگاه، مساعدت و حمایت مالی و فنی شهرداری از طرح دانشگاه را تصویب نمودند.

1402/08/18