برگزاری نهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی ژئولیگ در دانشکده مهندسی نقشه برداری
نهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی ژئولیگ در روز پنج شنبه مورخ 1403/02/20 با حضور 10 دانشگاه در دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با محوریت انجمن علمی دانشجویان دانشکده برگزار شد. در این رویداد ملی دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی نقشه برداری در قالب 13 تیم سه نفره با یکدیگر در پنج حوزه تخصصی نقشه‌برداری زمینی، ژئودزی، سنجش از دور، فتوگرامتری و سیستم‌های اطلاعات مکانی، به رقابت پرداختند. در این مسابقه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در بخش طراحی ‌سوال، داوری و نظارت همکاری نمودند. این دوره از مسابقات با حمایت شاخه دانشجویی انجمن بین المللی فتوگرامتری و سنجش از دور (ISPRS) برگزار شد.
این دوره از مسابقات با حمایت مالی و معنوی دانشگاه، سازمان نقشه برداری کشور، سازمان جغرافیایی، شرکت ایده پردازن توسعه، شرکت رایمند و شرکت ایران ژئو برگزار شد. در این رویداد آقایان امیر سرتیپ دکتر فخری ریاست محترم سازمان جغرافیایی، دکتر فلاح معاون محترم پژوهشی و فناوری سازمان جغرافیایی، دکتر صدیقی معاون محترم فنی سازمان نقشه برداری کشور، دکتر احسانیان معاون محترم پژوهشی دانشگاه، دکتر رمضانیان معاون محترم فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دکتر حسینی نژاد مدیر محترم فرهنگی دانشگاه و مدیران دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه شرکت نمودند.
در این دوره دانشگاههای صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، صنعتی نوشیروانی بابل، تبریز، اصفهان، سیدجمال‌الدین اسدآبادی، تفرش، سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، صنعتی اراک و آزاد کرج شرکت نمودند و دانشگاههای سیدجمال‌الدین اسدآبادی، شهید بهشتی، و اصفهان مقام اول تا سوم را کسب نمودند و دانشگاه صنعتی اراک به عنوان تیم خلاق معرفی شد. این مسابقه بستر مناسبی برای تقویت نوآوری، کار گروهی و افزایش مهارت دانشجویان کارشناسی مهندسی نقشه‌برداری می باشد.

Review:
Date: